Sayfanın başına ulaştınız.
Kızarmış Porcini & Çiğ Yumurta

Kızarmış Porcini & Çiğ Yumurta

Kızarmış Porcini & Çiğ Yumurta

MALZEMELER

5-6 adet Taze porcini

1 yk Zeytinyağı

1 adet Yumurta

Tatlı toz biber

Deniz tuzu

HAZIRLANIŞI

1-Porcinileri temizle, dikey olarak 0,5 cm kalınlığında kes. 

2-Tavayı ısıt, zeytinyağını ekle. Yağ ısınınca mantarları dikkatlice diz, her iki tarafını da kızarana kadar yaklaşık 2’şer dakika tavada pişir. 

3-Porcinileri düz bir tabağa diz. Yumurtanın sarısını, hiç beyaz kalmayacak şekilde ayır, mantarların üzerine yerleştir. 

4-Deniz tuzu ve tatlı toz biberle tatlandır.