Sayfanın başına ulaştınız.
Dört Peynirli Tost

Dört Peynirli Tost

 
Dört Peynirli Tost

MALZEMELER

50 g Kars gravyeri

35 g Divle obruk peyniri

50 g Eski kaşar

35 g Bergama tulum

1 adet Domates

2 dilim Ekşi maya ekmek

2 yk Hardal

1 yk Karamelize soğan

 

HAZIRLANIŞI

1-Peynirleri ve domatesi mümkün olduğu kadar ince dilimle. 

2-Ekmek dilimlerinin iç yüzlerine hardal sür. Dilimlerden birine tüm peynirin yarısını yerleştir. Domates dilimlerini dizip, kalan peyniri de yerleştir. 

3-Karamelize soğanı koyup, diğer dilimle üzerini kapat. 

4-Hazırladığın sandviçi ısıtılmış döküm tavaya yerleştirip, üzerinde ağırlıkla, ekmeklerin her iki tarafı da kızarıp peynirler eriyene kadar, çevirerek pişir.